Lid worden?

Ben je geïnteresseerd in taekwondo en ben je 12 jaar of ouder, kom dan bij een les kijken. Of beter nog, trek sportkleding aan en volg een proefles. Geef het van te voren even aan bij de trainer (zie contact pagina).

Onderstaand vind je het inschrijfformulier en de algemene bepalingen van de sportschool. De algemene bepalingen zijn de regels waar je bij de sportschool aan dient te houden.

Als de proefles goed bevallen is, kan je de volgende les het inschrijfformulier ondertekend meenemen en ben je lid.

Inschrijfformulier: Inschrijfformulier HMA

Algemene bepalingen: algemene-bepalingen-hma

In de Algemene Voorwaarden & Privacy Statement kunt u lezen met hoe de Stichting omgaat met uw persoonsgegevens: Algemene Voorwaarden & Privacy Statement Stichting Hansu Martial Arts

Contributie Hansu Martial Arts

De contributie per kwartaal bedraagt:

Jeugd (12 t/m 17 jaar):€ 45,- voor 1 x per week
€ 75,- voor 2 x per week
Volwassenen (18 jaar en ouder):€ 75,- voor 1 x per week
€ 125,- voor 2 x per week

De contributie dient per Bank of Giro overgemaakt te worden. Er zal geen factuurverzending plaatsvinden. Het lid dient de betaling zelf te regelen. De contributie dient steeds bij vooruitbetaling op de eerste dag van het kwartaal te zijn voldaan: 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober van het jaar.

Contributie Taekwondo Bond Nederland

HANSU Martial Arts is verplicht ieder lid aan te melden bij de Taekwondo Bond Nederland (TBN). Het lidmaatschap van de TBN bedraagt per jaar: tot 14 jaar: € 29,-, tot 18 jaar: € 34,60 vanaf 18 jaar: € 39,70.

Taekwondo Bond Nederland

De TBN is landelijk erkend en aangesloten bij de Nederlandse Sportfederatie en het Nederlands Olympisch Comité. Na opgave door HANSU Martial Arts voor het lidmaatschap van de T.B.N. ontvangt u een acceptgirokaart thuis, die u zelf dient te voldoen.